Jak PASTERYZOWAĆ zupę?

Top wideo

Jak sprawić, by ugotowana przez Ciebie zupa zachowała świeżość przez kolejne dwa miesiące? To proste jak bułka z masłem!

Aby przechować zupę w lodówce jeszcze przez długi czas po jej ugotowaniu, potrzebujesz jedynie słoika i paru minut. Nie musisz dodatkowo gotować ani dodawać do jedzenie żadnych środków konserwujących.

Liza Taste podpowiada, jak to zrobić.

Źródło zdjęć: Shutterstock

Komentarze (2)

Anh 01.03.2018 03:13 Zgłoś
may dem tien gia re phan phoi may dem tien
adxrfep 22.02.2014 11:53 Zgłoś
Ren4LS <a href="http://xrkfjaabhgdv.com/">xrkfjaabhgdv</a>, [url=http://bpnwbhzeusfm.com/]bpnwbhzeusfm[/url], [link=http://xqihlswrnkjk.com/]xqihlswrnkjk[/link], http://ymzhtqbvvivg.com/