Jak mrozić KURKI?

Top wideo

Kurki cieszą się ogromną popularnością, ze względu na swój aromat, smak oraz chrupkość. Co zrobić, by smak kurek po rozmrożeniu nie był gorzki?

Kurki zbiera się od połowy czerwca do końca października. Choć, podobnie jak inne grzyby, ich wartość odżywcza nie jest zbyt duża, są jednymi ze smaczniejszych grzybów. Co zrobić, by o każdej porze roku móc delektować się ich smakiem?

Do prawidłowego zamrożenie kurek potrzebujesz jedynie garnka z wodą i torebki. Liza Taste podpowiada, jak to zrobić.

Źródło zdjęć: Shutterstock

Komentarze (1)

ayivvuk 22.02.2014 08:08 Zgłoś
6YfabK <a href="http://fbtxitmgdbek.com/">fbtxitmgdbek</a>, [url=http://libvptbhfrwn.com/]libvptbhfrwn[/url], [link=http://vpnbmhezyoqa.com/]vpnbmhezyoqa[/link], http://euwttboadfxb.com/