Sposób na smażonego ŁOSOSIA pod żurawiną!

Top wideo

Grillowany, gotowany, duszony czy smażony – delikatny smak łososia sprawdza się pod każdą postacią. To jedna z najlepszych i najbardziej cenionych kulinarnie ryb. My pokażemy Wam, jak przygotować soczysty smażony filet z łososia z sosem żurawinowo-śmietankowym i brokułami.

Łosoś z żurawiną według Lizy Taste:

Składniki:

  • Świeży łosoś
  • Suszona żurawina
  • Śmietanka kremówka 30%
  • Gałka muszkatałowa
  • Krem balsamiczny (lub ocet balsamiczny)
  • Sól
  • Pieprz
  • Cytryna

Źródło zdjęć: Kafeteria.tv, Shutterstock

Muzyka: "Unkle Good Advice", R.Gmurkowski/P.Wałczuk

Komentarze (7)

Gość 29.09.2015 07:43 Zgłoś
Pani sobie najpierw podszkoli warsztat kulinarny bo ryby smaży się w 80% czasu na skórze! i to w pierwszej kolejności!
Kris 11.09.2013 19:39 Zgłoś
Danie jest rzeczywiście wspaniałe. Osobiście degustowałem tę potrawę nad morzem. Pychota. Oferta jak delicje.
Gość 11.09.2013 10:27 Zgłoś
W końcu coś nowego. super Liza. trzymam kciuki. miło cię widzieć:)
marian z białegostok 11.09.2013 01:44 Zgłoś
Kurde ona nie umyła tych brokułów ani ryby pewnie też. Bleeeeeeeeee..... :(
Gość 10.09.2013 13:17 Zgłoś
Wyglądasz tak samo !
Gość 10.09.2013 13:17 Zgłoś
Fajny sposób !